IMG_4338.jpeg
  • Storia

Irina uskoo striimikeikkojen tuovan iloa koteihin – tiedossa tanssittavia ja laulettavia kappaleita

SemiLiven ensimmäisestä keikasta päästään nauttimaan jo tällä viikolla. Kahdeksatta albumiaan valmisteleva, Suomen kirkkaimpien pop-tähtien joukkoon kuuluva Irina, korkkaa SemiLiven lavan perjantaina 27.3. klo 19.


Irina tunnetaan lukuisista radiohiteistään, hänet on palkittu Emma-patsailla ja vuonna 2017 hän hurmasi yleisön Vain elämää -ohjelmassa. Nyt Irina astuu yhdessä yhtyeensä kanssa viihdyttämään kotikatsomoita semilive.fi -palvelussa tulevana perjantaina.


Tässä tilanteessa ajatuksena on kokeilla jotain uutta ja katsoa miten se toimii. Samalla tällä kokeilulla voi tarjota iloa myös moniin koteihin. Palaute, jota olen tämän tulevan keikan julkaisun jälkeen saanut, on ollut erittäin myönteistä. On ihmisiä, jotka eivät pääse keikoille esimerkiksi fyysisten rajoitusten, iän, taloudellisen tilanteen tai eri maassa asumisen vuoksi. Striimikeikka mahdollistaa keikalle pääsyn kaikille, Irina summaa.


Koronavirus jyräsi kulttuurialan yli ja jätti niin artistit, kuin muut alan toimijat tyhjän päälle, ainakin hetkeksi. Irina toivoo ihmisten noudattavan annettuja ohjeistuksia kaikkien vuoksi.


Huomaan, että joka päivä on erilainen. Pääsääntöisesti kaikki on ihan hyvin, perhe on yhdessä ja läheiset terveenä. Välillä kaikki mahdolliset tunteet kuitenkin vyöryy peräjälkeen saman päivän aikana päälle. Harmittaa ja lannistaakin, että moni suhtautuu kaikkeen tähän välinpitämättömästi. Valtion tasolla toimitaan yllättävän ripeästi ja tarjotaan poikkeuksellisia helpotuksia sinne ja tänne, mutta eihän sekään auta, jos jengi ei toimi kuten toivotaan ja ole vapaaehtoisesti omissa oloissaan.


Palaute jota olen tämän tulevan keikan julkaisun jälkeen saanut, on ollut erittäin myönteistä. – Irina

Inhottavinta on epätietoisuus. Tammikuun lopulla startannut kiertue on nyt jäissä. Jos kaikki jäljellä olleet 20 keikkaa perutaan, on se iso taloudellinen menetys kaikille. Pelottaa jo valmiiksi miten käy kesän, joka olisi kovasti odotettuja festareita ja tapahtumia pullollaan, artisti pohtii.


Irina kertoo parhaillaan työn alla olevan uuden albumin sisältävän paljon erinomaisia kappaleita, joissa liikutaan monenlaisissa eri tilanteissa ja tunneskaaloissa. Nainen lupaa tulevalle SemiLive-keikalleen kuitenkin tunnettuja biisejä.


Settilista on vielä työn alla, mutta eiköhän se tule olemaan melko lailla samankaltainen, kuin keikoilla yleensäkin eli paljon tuttuja kappaleita, joiden mukana voi kotonakin laulaa ja jos oikein villiksi ryhtyy niin myös tanssia!Irinan SemiLive-keikka 27.3. klo 19 osoit