IMG_4338.jpeg
  • Storia

Irina uskoo striimikeikkojen tuovan iloa koteihin – tiedossa tanssittavia ja laulettavia kappaleita

SemiLiven ensimmäisestä keikasta päästään nauttimaan jo tällä viikolla. Kahdeksatta albumiaan valmisteleva, Suomen kirkkaimpien pop-tähtien joukkoon kuuluva Irina, korkkaa SemiLiven lavan perjantaina 27.3. klo 19.


Irina tunnetaan lukuisista radiohiteistään, hänet on palkittu Emma-patsailla ja vuonna 2017 hän hurmasi yleisön Vain elämää -ohjelmassa. Nyt Irina astuu yhdessä yhtyeensä kanssa viihdyttämään kotikatsomoita semilive.fi -palvelussa tulevana perjantaina.


Tässä tilanteessa ajatuksena on kokeilla jotain uutta ja katsoa miten se toimii. Samalla tällä kokeilulla voi tarjota iloa myös moniin koteihin. Palaute, jota olen tämän tulevan keikan julkaisun jälkeen saanut, on ollut erittäin myönteistä. On ihmisiä, jotka eivät pääse keikoille esimerkiksi fyysisten rajoitusten, iän, taloudellisen tilanteen tai eri maassa asumisen vuoksi. Striimikeikka mahdollistaa keikalle pääsyn kaikille, Irina summaa.


Koronavirus jyräsi kulttuurialan yli ja jätti niin artistit, kuin muut alan toimijat tyhjän päälle, ainakin hetkeksi. Irina toivoo ihmisten noudattavan annettuja ohjeistuksia kaikkien vuoksi.


Huomaan, että joka päivä on erilainen. Pääsääntöisesti kaikki on ihan hyvin, perhe on yhdessä ja läheiset terveenä. Välillä kaikki mahdolliset tunteet kuitenkin vyöryy peräjälkeen saman päivän aikana päälle. Harmittaa ja lannistaakin, että moni suhtautuu kaikkeen tähän välinpitämättömästi. Valtion tasolla toimitaan yllättävän ripeästi ja tarjotaan poikkeuksellisia helpotuksia sinne ja tänne, mutta eihän sekään auta, jos jengi ei toimi kuten toivotaan ja ole vapaaehtoisesti omissa oloissaan.


Palaute jota olen tämän tulevan keikan julkaisun jälkeen saanut, on ollut erittäin myönteistä. – Irina

Inhottavinta on epätietoisuus. Tammikuun lopulla startannut kiertue on nyt jäissä. Jos kaikki jäljellä olleet 20 keikkaa perutaan, on se iso taloudellinen menetys kaikille. Pelottaa jo valmiiksi miten käy kesän, joka olisi kovasti odotettuja festareita ja tapahtumia pullollaan, artisti pohtii.


Irina kertoo parhaillaan työn alla olevan uuden albumin sisältävän paljon erinomaisia kappaleita, joissa liikutaan monenlaisissa eri tilanteissa ja tunneskaaloissa. Nainen lupaa tulevalle SemiLive-keikalleen kuitenkin tunnettuja biisejä.


Settilista on vielä työn alla, mutta eiköhän se tule olemaan melko lailla samankaltainen, kuin keikoilla yleensäkin eli paljon tuttuja kappaleita, joiden mukana voi kotonakin laulaa ja jos oikein villiksi ryhtyy niin myös tanssia!Irinan SemiLive-keikka 27.3. klo 19 osoitteessa semilive.fi


Liput ja lisätiedotSemiLive created by Storia Productions, Aura Productions Oy & SquareSound(ENG)

Finnish pop singer Irina believes livestream gigs bring joy to homes - she promises to sing songs that can be sung along


Irina, one of Finland's brightest pop stars will be performing on SemiLive's stage on Friday 27 March. at 7pm.


Irina is known for her numerous radio-hits and she is currently working on her 8th studio album. She is an Emma-award winning artist and in 2017 she charmed the Finnish TV-audience on the “Vain elämää” show. Irina is the first artist to step up on the SemiLive stage and entertain the audience.

In this situation, the idea is to try something new and see how it works. This experiment can also bring joy to many homes. I have received very positive feedback after the publication of this gig. There are people who can't come to gigs because of physical limitations, age, financial situation or living in a different country. The live stream opportunity gives everyone access to the gig, Irina says.


Coronavirus left musicians and other professionals without work, at least for a moment. Irina hopes people will follow the instructions given to everyone.


I have noticed that every day is different. As a rule, everything is fine, the family is together and healthy. At times, however, all possible emotions come on the same day. It is frustrating that many people are indifferent to all of this. The state is acting surprisingly fast and providing exceptional relief to various parties, but it also does not help if people do not act as desired and are not voluntarily in their own circumstances.


Most uncomfortable thing is uncertainty. The tour, which started in late January, is now on break. If all 20 remaining gigs are canceled, that's a big financial loss for everyone. I'm already worried about the summer, I have waited for those events and festivals, Irina says.


Irina says that her next album contains many great songs. However, she promises to play well-known songs on her upcoming SemiLive gig.The setlist is still under construction, but it will be quite similar to the gigs in general. Lots of familiar songs that you can sing along with at home, and if you get really wild you can also dance!Irina’s gig at semilive.fi on 27th of March at 19:00


Tickets and more informationSemiLive created by Storia Productions, Aura Productions Oy & SquareSound

© 2020 by Jessica Häyhä / Storia Productions Oy