IMG_4338.jpeg
  • Storia

STORIA SEMILIVE ensimmäiset keikat on julkaistu, liput myyntiin pian!

Storia SemiLiven ensimmäiset keikat on nyt julkaistu! Liput tulevat myyntiin pian – seuraa www.semilive.fi


SemiLivessä keikka toteutetaan livenä, ilman paikalla olevaa yleisöä.


Maanantaina 16.3. Storia Productions julkaisi yhdessä yhteistyökumppaneidensa Aura Productionsin ja SquareSoundin kanssa SemiLive-palvelun. SemiLivessä artistin tai yhtyeen keikka toteutetaan livenä, ilman paikalla olevaa yleisöä. Keikat striimataan http://semilive.fi/ -sivustolle, josta ne ovat katsottavissa suorana kotisohvilla yksin tai kavereiden kanssa..


Ilmoitamme SemiLiven ensimmäisiksi esiintyjiksi:


PE 27.3. Irina

LA 28.3. Osmo Ikonen

PE 3.4. Shiraz Lane


Saat ostettua SemiLive-sivustolta ”keikkalipun”, eli katselukerran, jonka lunastettuasi katseluoikeus säilyy 72 tuntia keikan jälkeen – voit siis kokea sen sekä livenä, että palata lempihetkiisi!


SemiLive tilittää lipputuloista osuuden artistille, ja toimii tekijänoikeusjärjestö Teoston antamien ohjeistusten mukaisesti. Lue Teoston oma tiedote musiikin käytöstä koronatilanteen aikana tästä: https://www.teosto.fi/teosto/uutiset/striimaus-ja-musiikin-kaytto-koronatilanteen-aikanaHuom! Pandemian ollessa valloillaan noudatamme luonnollisesti kaikkia annettuja ohjeistuksia, ja toteutamme SemiLiven tuotantoja niitä noudattaen.


Storia Productions Oy on pääosin musiikki- ja tapahtuma-alalla toimiva, neljän naisen johtama tuotantoyhtiö. SemiLive-palvelu tuotetaan yhteistyössä pitkäaikaisten kumppanien, vahvasti alalla toimivien Aura Productionsin ja SquareSoundin kanssa.
Lisätiedot


Johanna “JoJo” von Hertzen Artist & Event Director


johanna@storiaproductions.fi +358 442104818