IMG_4338.jpeg
  • Storia

STORIA SEMILIVE -pilottikeikkojen liput myynnissä nyt!

Storia SemiLiven ensimmäiset keikat on julkaistu ja liput ovat myynnissä nyt osoitteessa semilive.fi!


Storia Productions julkaisi yhdessä yhteistyökumppaneidensa Aura Productionsin ja SquareSoundin kanssa SemiLive-palvelun, jossa artistin tai yhtyeen keikka toteutetaan livenä, ilman paikalla olevaa yleisöä. Keikat striimataan semilive.fi -sivustolle, josta ne ovat katsottavissa suorana ympäri maailman."Elämme nimittäin jo herran vuotta 2020, ja mahdollisuudet yhteisölliseen interaktioon ovat rajattomat!"
– Shiraz Lane / Kaaoszine

SemiLiven ensimmäiset keikat ja liput alla olevista linkeistä:


PE 27.3. klo 19:00 Irina

LA 28.3. klo 19:00 Osmo Ikonen

PE 3.4. klo 20:00 Shiraz Lane


Keikkalipun, eli katselukerran lunastettuasi katseluoikeus säilyy vielä 72h – voit siis kokea keikan sekä livenä, että palata lempihetkiisi! SemiLive tarjoaa katsojilleen tämän pilottivaiheen keikat erikoishintaan 4,99€/lippu.


Shiraz Lane kommentoi SemiLive-esiintymistä eilen julkaistussa Kaaoszinen jutussa:


”Tänä pandemian runtelemana aikana kadut ovat autiot ja keikat ovat peruttu. Vaikka karanteenin kahleet vangitsevat sinut neljän seinän sisälle ei ole syytä masentua – elämme nimittäin jo herran vuotta 2020, ja mahdollisuudet yhteisölliseen interaktioon ovat rajattomat! Soitinyhtye Shiraz Lane heittää vallankumouksellisen SemiLive keikan suorana lähetyksenä ja sinun ei tarvitse liikauttaa evääkään kotisohvalta. Tietokone päälle, linkki auki ja bileet pystyyn niin, että naapurissakin raikaa Rock ’n’ roll! Nähdään livenä netissä parin viikon kuluttua." – Shiraz Lane / KaaoszineHuom! Pandemian ollessa valloillaan noudatamme luonnollisesti kaikkia annettuja ohjeistuksia, ja toteutamme SemiLiven tuotantoja niitä noudattaen.


Storia Productions Oy on pääosin musiikki- ja tapahtuma-alalla toimiva, neljän naisen johtama tuotantoyhtiö. SemiLive-palvelu tuotetaan yhteistyössä pitkäaikaisten kumppanien, vahvasti alalla toimivien Aura Product