IMG_4338.jpeg
  • Storia

“Tiktakin paluukeikat muistutti, että bändimuikkelihan minä sydämeltäni olen!”, Petra kommentoi

Tiktakista tunnetuksi tullut ihastuttava Petra nähdään SemiLive-keikalla tulevana lauantaina. Petra julkaisi tammikuussa neljännen soololevynsä Miljoona syytä.

Albumi on läpileikkaus mun elämästä viimeisen kolmen vuoden ajalta. Musiikillisesti ja erityisesti soundillisesti palataan vähän lähemmäs mun juuria, eli liveinstrumenttien äänittämisen äärelle, snadisti koneellisemman vaiheen jälkeen. Ehkä Tiktakin paluukeikat muistutti mua, että bändimuikkelihan minä sydämeltäni olen. Teksteissä halusin, että päällimmäinen tunne albumista olisi toivo. Musta tämä albumi sopii tähän pelottavaan aikaan tosi hyvin vastapainoksi, hän kuvaa.


Petra on striimikeikkakonkari, ja hän odottaakin innolla tulevaa SemiLive-keikkaansa.


Mä olen tehnyt striimikeikkoja jo aiemmin omissa some-kanavissa. Nyt kun "normaaleja" keikkoja ei voi tehdä, on näihin jäänyt enemmän aikaa. Tykkään tästä muodosta tosi paljon, sillä jotenkin näillä keikoilla on helpompi pysähtyä juttelemaan biisien välissä enemmän kuin lavalla ihmisten edessä. On helpompi riisua itseltään sellainen artistius pois ja silloin tulee tarinoitua sellaisista asioista, joista ei muuten tulisi puhuttua. Uskon, että tämä on myös yleisölle intiimimpi keikkaelämys, kun voi olla keikalla omalla kotisohvalla, Petra pohtii.


Keikalla on luvassa uusia biisejä uudelta albumilta, mutta lupaan, että kaivetaan myös helmiä Tiktakin tuotannosta. Aivan varmasti luvassa myös lämmintä, läsnäolevaa tunnelmaa ja ehdottomasti positiivista ja kannustavaa fiilistä tähän vaikeaan aikaan, artisti lupaa.Petra esiintyy duona SemiLivessä lauantaina 18.4. klo 19.


Liput ja lisätiedot


www.semilive.fi(EN)

“Tiktak’s return gigs reminded me that I am a friend of band music!” Commented Petra, who will perform on Saturday.


Lovely Petra, who has become known as the singer of Tiktak, will be seen at the SemiLive gig next Saturday. In January, Petra released her fourth solo album Miljoona syytä.

– The album is a review of my life over the last three years. Especially musically, I return a little closer to my roots, that is, to the recording of live instruments, afte